Kedves Partnereink! 

2009-ben Európai Uniós támogatás keretében új berendezésekkel bővítettük eszközparkunkat. A projekt keretében egy Dugard Eagle VMC760 megmunkálóközpont, egy FANUC Alfa 1C huzalos szikraforgácsoló gép, egy Equiptop 1632ASDII síkköszörű gép, egy Equiptop ESG-3A818 síkköszörű gép, és egy ARG 250 Standard fűrészgép került beszerzésre. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 12.291.200 Ft. A Technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozásoknál című projekt keretében üzembe helyezett eszköz nagyban hozzájárult a gyártási folyamat felgyorsításához, illetve a minőségi termékek előállításához.

2010-ben Európai Uniós támogatás keretében egy újabb berendezéssel bővítettük eszközparkunkat. A projekt keretében egy FANUC Alfa 1C huzalos szikraforgácsoló gép került beszerzésre. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 2.449.999 Ft. A Technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozásoknál című projekt keretében üzembe helyezett eszközzel még gyorsabb és hatékonyabb lett a gyártás.

2011-ben Európai Uniós támogatás keretében újabb eszközbeszerzésre került sor. A nagyobb munkadarabok megmunkálására egy DUGARD Eagle VMC 850-es megmunkáló központ, és a gyorsabb menetmegmunkálásra egy ROSCAMAT 400 C43 M2-M24 levegőmotoros menetfúrógép került beszerzésre. A Magyar Állam és az Európai Unió által nyújtott támogatás összege 10.430.502Ft. A “Technológiai fejlesztés mikro,kis- és középvállalkozásoknál” című projekt keretében beszerzett eszközökkel nagymértékben leredukálódott a szállítási határidő.

Üdvözlettel:
Ecsődi Richárd

ügyvezető

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A kedvezményezett neve: ”FÓRUM-PLUSSZ Szerszám- és Alkatrészgyártó Kft.
A projekt címe: Termelési kapacitás bővítés a ”FÓRUM-PLUSSZ” KFT.-nél 2018-ban
A szerződött támogatás összege: 58.805.520 Ft
A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a "FÓRUM-PLUSSZ" Kft. az alábbi gyártáshoz kapcsolódó eszközöket vásárolta meg: Chevalier FCL-1840S multifunkcionális CNC esztergát, Chevalier FSG-1632ADIII síkköszörűt, Paragon GU-3250NC univerzális palást köszörűt, valamint egy SIMPAC MC2-400 mechanikus présgépet.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2020.02.28.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00529


SAJTÓKÖZLEMÉNY

A kedvezményezett neve: ”FÓRUM-PLUSSZ Szerszám- és Alkatrészgyártó Kft.
A projekt címe: Termelési kapacitás bővítés a ”FÓRUM-PLUSSZ” KFT.-nél 2015-ben
A szerződött támogatás összege: 53.485.850 Ft
A támogatás mértéke: 50 %A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a "FÓRUM-PLUSSZ" Kft. az alábbi gyártáshoz kapcsolódó eszközöket vásárolta meg: egy MIKRON HPM450U 5-tengelyes CNC megmunkáló központ, egy Visi lemezalakító-szerszám tervező szoftvercsomag, egy Edgecam szimultán maró szoftvercsomag, valamint egy TECHMASTER 634 Easy típusú éritőképernyős vezérlésű síkköszörűgép.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2015.08.26
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-12-2014-00142

Termelési kapacitás bővítés a ”FÓRUM-PLUSSZ” KFT.-nél 2015-ben

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sikeres telephelyfejlesztés a ”FÓRUM-PLUSSZ” Kft.-nél

2013. július 1.

A ”FÓRUM-PLUSSZ” Kft. az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Telephelyfejlesztés című kiírásra pályázott projektjének keretében balatonlellei székhelyén meglévő iparépületének bővítését valósította meg. A beruházás összköltsége 21 278 509 Ft volt, melyre a vállalkozás 50% támogatást kapott.

A „FÓRUM-PLUSSZ” Kft. szerszámok és egyéb műszaki alkatrészek gyártásával foglalkozik. A vállalkozás munkatársai elsősorban CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépek számára készítenek alkatrészeket, de vállalják excenter présen működő hidegalakító szerszámok előállítását, valamint 3D mérést is.

A vállalkozás a már meglévő iparépületének bővítését valósította meg jelen projekt keretében, mely a jelenlegi tevékenységek minőségi színvonalának emelésén túl számos további lehetőséghez juttatja majd hozzá a vállalkozást a jövőben. A bővítés elsődleges célja egy tervezőiroda importálása volt a székhelyre, melynek segítségével a munkafolyamatok sokkal precízebben vázolhatók, ennek következtében pedig jóval hatásosabban ültethetők majd a gyakorlatba. A bővítés eredményeképpen kialakított nagyobb tér az elmúlt években vásárolt, valamint a jelenleg is beszerzés alatt álló eszközöknek ad majd stabil helyet, jobban összpontosítva így a munkálatok egyes fázisait, javítva a munkakörülményeket, mely szintén az imént említett precizitáshoz és hatékonysághoz fog hozzájárulni. A cél közvetetten és hosszú távon tehát a versenyképesség erősítése a piacon, valamint a stabil partneri kör bővítése.

Sajtóközlemény letöltése pdf formátumban >>

Fórum Plussz - Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv Új Magyarország

SIKERES TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS A

 
  domainLAKÓPARK beta